ZAHVALA SODELUJOČIM

Zahvala

Že ob načrtovanju se nam je zdelo, da bo to za prvič prevelik zalogaj. Da smo si tokrat zadale pretežko nalogo. Vseeno smo se zagrizle v izvedbo in verjele, da nam bo uspelo.

In nam je.

Skupaj nam je uspelo izvesti in doživeti enega tistih trenutkov v življenju, ki nam s soncem barva in s toplino greje kakšne »hladnejše in mračne« dni življenja.

Ne bi šlo brez vseh Vas, ki ste z dobro voljo in nesebičnim trudom  pripomogli k temu. Nehvaležna naloga je naštevati imena, ker se bojimo, da nenamerno koga ravno tako pomembnega ne pozabimo omeniti. Upamo, da se nam ne pripeti, če pa se nam vseeno, nas pa le pocukajte 🙂

Res iskrena hvala za pomoč:

Ribiški družini Voglajna, še posebej potrpežljivemu Janku, ki vsem našim idejam vedno pomaga do uresničitve in mladinskemu mentorju Branku, družini Polenšek za nepozabno kosilo na Ramni plaži s slastnim sladkim presenečenjem po njem (njami J), Bojanu, ki nam je za dva dni prijazno odstopil Kozjansko domačijo, ravnateljici, hišniku, kuharicam OŠ Slivnica pri Celju za vso podporo in pomoč pri izvedbi, Metki za pogostitev na Sv. Heleni, fotografiranje, udeležbo in objavo na spletni strani šole, Saši za odlično vodenje kolesarjev, Ivanu  in Matjažu za fotodokumentiranje dogajanja, spremljanje učencev in ostalo pomoč pri izvajanju aktivnosti, Danici  iz turističnega društva Izviri Dobrina za potešitev žeje kolesarjev pri farovškem vodnjaku na Žusmu in njihovo pogostitev ter predstavitev znamenitosti kraja v Dobrini,  Alenki  za astronomski večer in potrpežljivo »nevemokolikokratno« razlago zvezdnega neba. Nini, Manci, Nuši in Neži iz PD Slivnica pri Celju za planinsko vzdušje ob večernem tabornem ognju, Slovenski košarkarski ekipi za napeto tekmo in zmago, Gregu za organizacijo in izvedbo fotolova, Matiji in Ivanki  za degustacijo čebeljih pridelkov in pomoč pri nedeljski orientaciji, Darinki in Martini za nedeljsko pomoč v kuhinji, prijaznim mladim raziskovalcem kolesarjem in pohodnikom, varovalcem netopirjev in zvezdnega neba, gobarjem, ribičem, lokalnim turističnim vodnikom, kuharjem slastnih palačink, kompota in marmelade, muzikantom, poročevalcem (ja, vse to pa še kaj so bili v teh dveh dneh naši učenci) in hvala vsem staršem in ostalim obiskovalcem, ki ste v nedeljo vztrajali, uživali, se igrali in prepevali z nami na Kozjanski domačiji.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja